Studio Aphrodite 3*

STUDIO APHRODITE – SARTI – HALKIDIKI

- PLECARI IN FIECARE VINERI -

Ziua 1 - CATRE GRECIA …

Intalnirea grupului cu reprezentantul agentiei va avea loc la orele 20:30 in Bucuresti in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, iar plecarea la orele 21:00 pe traseul Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promahonas – Sarti. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.

Ziua 2 - HALKIDIKI – SITHONIA – SARTI

In cursul diminetii vom ajunge in Grecia si ne vom indrepta catre Sarti, o frumoasa statiune de pe bratul Sitonia al peninsulei Halkidiki. Dupa ora 14.00 se va efectua cazarea la Vila Studio Aphrodite 3*.

Ziua 3 – 8 - HALKIDIKI

In aceste zile va puteti relaxa pe insorita plaja a statiunii, sau puteti participa la urmatoarele excursii optionale:

* Excursie la Manastirile de la Meteora: Va invitam sa descoperiti aceste veritabile muzee bizantine, situate “intre cer si pamant” (meteore), in varful unor stanci gigantice, in forma de turnuri. Vom trece pe langa Salonic, vom traversa intreaga Riviera a Olimpului (cu a sa frumoasa cetate Platamonas) admirand maiestuosul munte al lui Zeus, iar apoi vom strabate Valea Tembii ce serpuieste de-a lungul raului Pinios. Dupa tranzitarea oraselor Larissa, Trikala si Kalambaka vom descoperi acest loc unic in lume, si vom putea vizita doua dintre lacasurile monahale ce ne vor imbocati spiritual si cultural.

* Excursie la Muntele ATHOS: Va invitam intr-o excursie de exceptie pentru ca in acesta zi putem imbina fascinatia impresionantului Munte Athos cu o croaziera in care buna dispozitie va fi la ea acasa. Pentru inceput vom vizita micutul sat de pescari Ormos Panagias situat pe bratul peninsului Sithonia, iar apoi, de pe vas, vom putea admira toate cele 3 brate ale Halkidikiului. Muntele Athos, sau Agios Oros – asa cum il numesc grecii, este cea mai muntoasa si cea mai inaccesibila regiuine dintre cele 3 brate ale peninsulei. In acesta republica monahala femeile nu au dreptul sa paseasca iar barbatilor le este ingaduit acest lucru doar in cazul unor pelerinaje cu permis special.

* Excursie la SALONIC: Va invitam sa descoperiti “orasul de sub cele 3 Imperii” (Roman, Bizantin si Otoman)! Astazi este cel de-al doilea oras ca marime al Greciei (dupa capitala Atena)  si este comparat cu un “muzeu in aer liber”. Timpul petrecut la biserica Sfantul Dumitru, vizitarea principalelor obiective ale orasului (zidurile cetatii, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Forumul Roman, bisericile bizantine etc) precum si o frumoasa promenada de-a lungul Golfului Termaikos (unde se afla si simbolul orasului – Turnul Alb) va vor face sa nu regretati aceasta excursie. Iar daca doriti si shopping, bulevardul Egnatia va asteapta cu magazine exclusiviste!

* Seara greceasca: Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki, zorba.

* Excursie la TORONEOS: Va invitam la o plimbare pe vas de-a lungul agestui minunat golf si apoi pana la bratul Kassandra unde va veti putea bucura de plajele insorite. Pauza din satucul Pefkochori va fi ideala pentru cate suveniruri, iar pranzul servit de catre capitan, la bordul vasului, va va face sa nu regretati aceasta zi.

Ziua 9 - CATRE ROMANIA …

Dimineata se vor elibera camerele la ora 9.00, iar apoi se va profita de un program liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza ne vom imbarca in vederea deplasarii pe traseul  Sarti – Promahonas – Kulata – Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti.

Ziua 10 - DIN NOU ACASA!!!

In cursul diminetii, in functie de trafic, vom sosi in Bucuresti.

VILA STUDIO APHRODITE 3*: Situata pe strada comerciala la doar un minut de plaja, in apropierea tavernelor, cafenelelor, supermaket-urilor si a vietii de noapte. De aici sunteti inconjurati de tot ceea va poate oferi Sarti.

Dotari:

- Chicineta complet utilata;

- Baie cu dus;

- TV;

- Mini frigider;

- AC (la cerere, 5 euro/zi).

Facilitati:

Conexiune internet;

Parcare.

Unitate in sistem self-catering ( autogospodarire ) !

Tarifele sunt valabile pentru 7 nopti cazare !

DATE

LOC IN DUBLA STANDARD

17.05 ; 27.09 99 €
24.05 ; 31.05 112 €
07.06 ; 20.09 124 €
14.06 ; 21.06 ; 13.09 136 €
28.06 ; 05.07 ; 06.09 141 €
12.07 ; 19.07 ; 26.07 ; 02.08 ;09.08 ; 16.08 ;23.08 ; 30.08 156 €

Supliment transport autocar din Bucuresti 55 €/persoana.

Intrarea la cazare pentru individuali se face in fiecare SAMBATA.

Pentru loc in TRIPLA reducere 5 € /persoana din tariful de loc in Dubla.

PRETUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE IN PRET:

- 7 nopti cazare

- Asistenta turistica pe perioada sejurului

-          transport cu autocar clasificat 3*

-          Asigurare medicala de calatorie ( aproximativ 35 lei/pers)

-          Taxele de intrare la obiectivele turistice

-          Alte taxe si cheltuieli personale

-          Programe optionale

SUPLIMENT:

Camera single85 €;

Demipensiune – 14 € /zi;

(la cerere; se serveste la o taverna din statiune )

Loc in prima jumatate a autocarului 5 €/persoanal;

Pentru sejur 14 nopti se achita pentru transport autocar un supliment  de 20 €/persoana fata de sejurul de 7 nopti, adica 75 €/persoana.

REDUCERI:

-       Copil 0-11,99 ani gratuit, achita 55 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti).

-       Al doilea copil 0-11,99 ani achita 75% din tariful de adult (cazat in camera cu 2 adulti)

-       Copil 12 -17,99 ani achita75 % din tariful de adult (cazat in camera cu 2 adulti)

Reducere 5 €/pers locuri ultima bancheta in autocar

TRANSFERURI DIN TARA

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif

Orasul Locul de intalnire Ora Tarif
SUCEAVA Hotel Bucovina 12.00 40 € DEVA Mc Donald’s Gara 11.15 35 €
PIATRA NEAMT Hotel Central 14.00 35 € SIBIU Motel Petrom-Pod Cibin 13.15 25 €
BACAU Parcarea Stadionului Municipal 15.00 30 € MEDIAS Autogara 13.30 30 €
FOCSANI Parcarea Stadionului Milcovul 17.30 25 € SIGHISOARA Magazinul Sigma 14.15 30 €
BUZAU Mc Donald’s Unirea 18.30 20 € BRASOV Mc Donald’s Calea Bucuresti 16.00 25 €
GALATI Mc Donald’s 15.00 20 € SINAIA Gara 17.15 20 €
BRAILA Hotel Traian 16.00 20 € CAMPINA Banesti –avion 18.15 15 €
CRAIOVA Autogara Nord 15.30 22 € PLOIESTI Petrom – Metro 19.00 12 €
SLATINA Autogara 16.30 18 € RM VALCEA Sala Sporturilor 17.00 18 €
BUCURESTI Academia Militara Romana 20.30 - PITESTI Mc Donald’s Gara 18.15 12 €

Orele de imbarcare sunt informative si pot suferi modificari in functie de trafic. Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de intalnire cu cel putin 30 de minute inainte de ora stabilita. Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare. Transferurile din tara se efectueaza cu autoturism, microbuz, minibus, midibus sau autocar, in functie de marimea grupului !

NOTA

Anexa nr.1 la Contractul de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice

Nr………….din…………………….

1. Detalii avans/plata: In momentul rezervarii pachetului de servicii se va achita un avans de 30%, diferenta putand fi achitata cu pana la 20 de zile inainte de plecare. In cazul ofertelor de tip early booking / last minute, rezervarea se va face conform ofertei, fara drept de retragere.

Plata se poate efectua in euro sau in lei la cursul BNR din data realizarii platii + 2% coeficient de risc valutar.

2. Asezarea in autocar va fi realizata de catre insotitorul de grup/reprezentantul agentiei la imbarcare, conform diagramei de imbarcare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). In cazul in care exista mai multe autocare pe aceeasi destinatie, diagramele vor fi refacute in functie de punctele de debarcare necesare (in ordinea inscrierii turistilor in agentie). Din aceasta cauza locurile solicitate/rezervate de dumneavoastra pot fi modificate de catre Agentia Tour-operatoare.

3. Punctele de frontiera: La punctele de frontiera se va prezenta pasaport valabil pe durata sejurului sau cartea de identitate valabila pe durata sejurului. In cazul in care nu exista carte de indentitate (vezi regimul minorilor), este obligatorie detinerea pasaportului. Nu este permisa traversarea frontierei cu  vechiul buletin de identitate (documentul de identitate anterior emiterii cărtii de identitate) sau cu certificatul de nastere.

Agentia Tour-operatoare nu raspunde în niciun mod fată de turist in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a permite acestuia accesul pe teritoriul statului de destinatie ori de tranzit sau în situatia în care aceleasi autorităti refuză turistului parasirea teritoriului statului în cauză.

4. Minorii care calatoresc insotiti de unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la frontiera acordul parental al parintelui care nu insoteste minorul, obtinut la notariat. Minorii care calatoresc neinsotiti de parinti, trebuie sa prezinte la punctul de frontiera acordul parental al ambilor parinti, obtinut la notariat, iar adultul insotitor trebuie sa detina cazierul judiciar valabil. Pentru orice alte informatii cat mai actualizate cu data plecării va rugam să accesati www.politiadefrontiera.ro .

5. Alte nationalitati: Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana, sunt obligati sa se informeze si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara unde vor sa calatoreasca (si tarile de tranzit).

6. Clasificarea unitatilor de cazare: La semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, turistului/beneficiarului sau reprezentantului acestuia i-a fost adus la cunostintă faptul că, în momentul de fata nu exista in tările de destinatie ale Agentiei Tour-operatoare un sistem unic de clasificare a unitatilor de cazare, fiecare tara practicând un sistem propriu de clasificare. In  consecintă nu se poate compara în detaliu clasificarea hotelurilor/studiourilor si/sau vilelor turistice de aceeasi categorie din tari diferite. La unitatile de cazare unde nu sunt specificate suplimente pentru alte tipuri de camere, acestea se acorda in ordinea inscrierilor in agentie.

Pentru mai multe detalii se poate consulta catalogul Agentiei Tour-operatoare cu privire la clasificarea unitatilor de cazare contractate de Agentie in functie de locatie, conditii si servicii oferite etc.. Toate studiourile contractate de Agentia Tour-operatoare pe teritoriul Greciei sunt in sistem de autogospodarire (self catering).

7. Cazarea /eliberarea camerelor: Cazarea turistilor individuali cat si cei ce sosesc cu autocarul, se va face incepand cu ora 14:00 (in functie de disponibilitate), iar eliberarea camerelor se va face in ziua plecare la ora 09:00. Pentru eventualele daune , fiecare calator raspunde material. Daca turistul paraseste camera inainte de sfarsitul sejurului, Agentia Tour-operatoare  nu ramburseaza contravaloarea zilelor ramase din sejur.

8. Schimbarea de serii: Agentia recomanda turistilor ce urmeaza sa plece din sejur, urmatoarele:

 • sa nu mai utilizeze camerele dupa eliberarea acestora;
 • Pana la plecarea cu autocarul puteti lasa bagajele in receptie / locul stabilit de proprietar;
 • Puteti profita in timpul asteptarii plecarii cu autocarul de o plimbare, baie sau ultime cumparaturi.

9. Reclamatii: Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare sau orice alte nelamuriri legate de desfasurarea programului ce vor fi constatate de către turist la fata locului se vor face în scris direct la agentiile / reprezentantii agentiilor partenere locale din statiune.

10. Excursiile optionale: Datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia partenera locala. Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se vor face direct in statiune, Agentia Tour-operatoare nefiind implicata în niciun mod in organizarea sau buna desfasurare a acestora. Trebuie stiut ca pentru realizarea acestor excursii optionale sunt necesare grupuri minime de persoane, in functie de fiecare program in parte.

11. Bunurile pierdute/furate: Agentia Tour-operatoare nu raspunde pentru  bunurile pierdute / furate ale turistilor pe toata durata desfasurarii programului turistic.

12. Mijloacele de transport: Toate mijloacele de transport utilizate de către Agentia Tour-operatoare prezintă caracteristicile necesare, conform legislatiei în vigoare, pentru a fi destinate transportului international de persoane, având clasificarea cerută de lege. In cazul in care grupul format va avea un numar mai mic de turisti decat cel necesar asigurarii transportului cu autocarul, agentia Tour-operatoare va oferii un mijloc de transport conform cu numarul de persoane(minibus, microbus), respectand normele in vigoare referitoare la categoria/clasificarea mijlocului de transport în cauză.

13. Transferurile din tara: In cazul transferurilor din tara, acestea se pot efectua in functie de numarul de persoane cu: autoturism, minibus, microbus sau autocar, locurile nefiind cele de pe diagrama finală de imbarcare ci aleatorii.

Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul comunicat in informare cu cel putin 30 de minute inainte si sa contacteze conducatorul auto cu cel putin 1 ora inainte de plecare, deoarece pot aparea decalaje din cauze obiective si independente de agentia Tour-operatoare;

14. Reguli privind trasportului cu autocarele agentiei: Daca optati pentru calatoria cu unul dintre autocarele agentiei noastre va rugam sa tineti cont de urmatoarele :

 • Prezentarea la locul de imbarcare  se va face cu 30 de minute inainte de plecare;
 • Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore;
 • Pesoana de contact pentru imbarcare se va contacta cu maxim 2 ore inainte de ora anuntata pentru imbarcare;
 • Pentru destinatiile: Riviera Olimpului, insula Thassos si Halkidiki turstii vor fi insotiti pe parcursul calatoriei de catre conducatorii auto.

15. Transportul personal: Daca optati pentru a calatorii cu autoturismul  personal trebuie sa tineti cont de urmatoarele reguli:

 • Documentele obligatorii ce nu trebuie sa lipseasca conducatorului auto sunt: permisul de conducere, asigurarea de raspundere civila, Cartea Verde, certificatul de inmatriculare al automobilului si procura notariala in cazul in care nu este proprietarul masinii;
 • Este interzis pentru copiii de pana in 3 ani sa calatoreasca pe scaunul din fata al autovehiculului;
 • Centura de siguranta este obligatorie atat pentru pasagerii din fata cat si pentru cei din spate;
 • Utilizarea sau detinerea sistemelor anti-radar sau de detectare a radarului pe drumurile publice este interzisa prin lege.

16. Asigurarea calatoriei: Va recomandam sa incheiati asigurarea medicala pentru orice calatorie in strainatate. Totodata va sugeram ca la achizitionarea unui pachet turistic sa incheiati asigurarea storno pentru a evita eventualele neplaceri privind retragerea sau anularea calatoriei.

17. Agentia tour-operatoare nu asigura partaje pe cursele charter.

ANEXA 1 la Contractul de Prestari Servicii                                              TURIST

Va dorim o vacanta frumoasa!

*

Ca urmare a dinamicii accentuate din turism, disponibilitatea ofertelor se poate modifica de la un moment la altul, motiv pentru care ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Funny Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in Agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, datele primite in Agentie.

Cereti o oferta FUNNY