Site in constructie

Riviera Olimpului: Olimpic Beach, Paralia Katerini, Nei Pori

“Nu conteaza ceea ce se intampla, calatoriile iti ofera mereu o poveste de spus” ….si cu siguranta o vacanta pe Riviera Olimpului iti va da ocazia sa ai multe de povestit, fie ca te decizi sa alegi Olimpic Beach, Paralia Katerini sau Nei Pori ca locatie pentru inceputul povestilor tale despre vacanta, plaja, mare, Olimp, Meteore, Salonic, si cate si mai cate…

Cand vei vizita pentru prima data aceasta regiune, vei avea probabil doua sentimente distincte: ca ai ajuns intr-un loc nou, pe care il descoperi cu incantare pentru prima data, dar si ca esti inca “acasa”…deoarece grecii din aceasta zona vorbesc bine limba romana, afisand pana si in magazine, restaurate, taverne sau cafenele anunturi, sau preturi in limba romana.

Astfel, daca este printre primele dati cand ai decis sa pleci din tara, si iti este teama ca nu te vei descurca intr-o conversatie, iti recomandam cu cea mai mare caldura sa vii pe Riviera Olimpului, unde cu siguranta te vei simti binevenit si nu vei avea probleme de acomodare.

Daca ai ajuns pana aici ar fi pacat sa ratezi Muntele Olimp… trebuie sa ii vizitezi pe zeii greciei antice chiar la ei acasa si sa faci o excursie la Meteora unde vei ramane mut de uimire in fata manastirilor din varful imenselor formatiuni stancoase ce par sculpate acolo chiar de mana lui Dumnezeu.

STATIUNEA OLIMPIC BEACH

Olimpic Beach alcatuieste, alaturi de Paralia Katerini, cel mai cosmopolit si luminos colt din Pieria.

• Statiunea Olimpic Beach reprezinta, impreuna cu Paralia Katerini, perla statiunilor de pe litoralul Greciei de Nord, fiind situata la 75 km sud de Salonic si 20 km de Muntele Olimp.

• In statiune veti gasi hoteluri mici si primitoare, cu o atmosfera familiala, supermarketuri, magazine de souveniruri, de confectii, de obiecte si articole de plaja. De-a lungul plajei se afla numeroase restaurante si taverne traditionale, cu preparate gustoase, la preturi accesibile, dar si discoteci si cluburi de noapte.

• Plaja lunga din Olimpic Beach se remarca pentru nisipul auriu si apele curate. Sporturile maritime, hidrobicicletele, etc. completeaza jocul in valurile marii. Fiind situata aproape de Muntele Olimp, clima este placuta, cu aer curat si proaspat.