Site in constructie

Insula Thassos

“Calatoriile te fac sa devii modest, deoarece vezi ce loc mic ocupi in aceasta lume”

Cu peisajul sau natural muntos  unic, cu mii de ani de istorie pe umeri, “Insula de Smarald” a marii Egee se distinge prin ospitalitatea locuitorilor sai, plajele curate, vinurile alese si mierea delicioasa. Thassos este o comoara pe care doar putina lume a descoperit-o, unde poti fi martorul celor mai curate traditii grecesti, si de unde poti lua cu tine acasa, in suflet, o particica din adevarata Grecie. Vino sa mananci ceea ce mananca grecii, sa bei ceea ce beau ei  si sa dansezi la fel cum danseaza grecii!

Departe de turismul de masa practicat in alte zone si insule din Grecia, Thassos te imbie sa ii descoperi secretele bine pastrate, draga calatorule.

Statiunea Golden Beach te va fermeca prin plaja cu nisip auriu (de unde si numele sau), in timp ce Skala Potamia te va ademeni cu siguranta datorita combinatiei dintre plajele nisipoase si lantul de munti impaduriti din apropiere, iar in Limenas, capitala insulei, vei fi incantat sa descoperi suprinzatoarea intrepatrundere a prezentului (restaurante, taverne, baruri, cafenele, cluburi de noapte) cu trecutul (numeroase situri arheologice si antichitati ).

Si pentru ca toate aceste minunatii sa poarte un nume, li s-a spus simplu Thassos- Insula de Smarald !